Friday, June 11, 2010

Saaremaa MV- 5000m. Erilisi ootusi ei olnud ja isegi isiklik rekord tundus püüdmatu, eriti arvestades selle nädala mahukaid/ sisukaid treeninguid (E- 5000m võistlus, T- üle 18km ehk 1,5h tugevas aeroobses, K- 10km+ nn künkaspurdid, N- H-30' rahulik sörk, Õ- 12km aeroobse läve juures+ harjutused jalgadele.
Täna oli ärevust ikka ka natuke sees. Soojenduseks paar kilti. Enne starti läks ikka päris tuuliseks ja suisa tormi moodi oli ilm
Jooks algas ikka suhteliselt kiires tempos. Esimesed 2 km-t olid väga head, kuid 3-4 km muutusid raskeks ja tempo langes oluliselt, mis näitab, et varu on olemas. Viimane 400m kiirendasin küll, aga reaalset kiirust suutsin ainult lõpu 100m näidata.
Siiski taas isiklik parim 17. 21. Huvitav, mis oleks ajaks tulnud siis kui oleksin ka korraliku puhkuse endale lubanud. Peale võistlust jooksin lõdvestuseks murul 5 ringi ja tegin ka 2x4x90m kiirendusi ning lõpuks veel ca. 2km.
Hämmastav, kui suur areng on aastaga toimunud. Aasta eest oleksid jalad veel 2-3 päeva kanged, kuid nüüd pole mingit muret.
Pisut kehva olukorda seadsin end täna, kuna lubasin pühapäeval ka jalgpalli mängima minna Keilasse. Samas homme ei tule ka lihtne päev- proovin ju nii 800m kui ka 400m võistelda. Kolm päeva järjest pingutust võib üle jõu käima hakata.

Praegune rahandusminister Jürgen Ligi oli ka väga heal tasemel jooksja paarkümmend aastat tagasi.
"Joosta peab oskama, tuleb ületada barjäär, mille eel kiputakse arvama, et ta on igav ja tuim. Tegelikult on ta mõnuaine juhul, kui teda vallata." ( Jürgen Ligi)

No comments:

Post a Comment