Monday, May 31, 2010

31. mai, esmaspäev

                 Hommikul jooksin u. 6-7km rahulikus tempos.
         Täna oli terve päev pilvine ja õhtu poole kisus ka tuuliseks.
Õhtul oli siis võistlus. Sarma seeriajooks- 1500m. Niisiis läks hästi ja suutsin taktikast kinni hoida. Võtsin algust rahulikult ja hoidsin 3- 4 koha peal, 1. ring oli 70 sekundit. Ka teisel ringil hoidsin tagasi, tempo tõusis... ja olin sunnitud tulema teise kohani, et mitte esikohta käest anda. Kolmas ring- lasin Andil vedada, olukord kontrolli all (kuulsin kõrvalt, Endel hüüdis, et viimased 300m tuleb spurtida...). Niisiis 300m enne lõppu esimene kiirendus-vaatasin kuidas vastatakse ja ega ei jäänud Andi võlgu midagi. Kurvi minnes olime suht kõrvuti... ja lõpusirgel panin peaaegu täiskäigu sisse... lootsin, et vastane tuleb kaasa... pisike varu ikkagi jätsin, sammu oleks saanud küll pikemaks tõmmata. Võitsin ajaga 4. 28, 2- isiklik:)
Uskumatu tunne oli seal lõpusirgel küll, mäletan, et mõttevälgatusena viirastus mulle see, kuidas Haile enda lõppu jookseb tavaliselt- ilmselt andis see mulle jõudu täna. Muide tuul oli lõpus ikka väga vastu. Teised rääkisid, et 4-5 seki oleks küll parem aeg tulnud. Seega vorm on praegu super...
Peale võistlust jooksin Ahto Jaksoniga heas tempos 30 minti...  Kokku tuli siis vähemalt  16km ära.
Nüüd pean keskenduma kuu aja pärast toimuvatele Eesti noorte MV-le ja mis kõige tähtsam- maraton tuleb ka aina lähemale. PEAN PÜHENDUMA, siis suudan eesmärgini jõuda.
Keep your dreams alive. Understand to achieve anything requires faith and belief in yourself, vision, hard work, determination, and dedication. Remember all things are possible for those who believe.” (Gail Devers)

No comments:

Post a Comment